Ξεκίνησαν οι εργασίες για το Open Mall Σπάρτης

Σε ποια σημεία μεταφέρθηκε η λαϊκή αγορά - Τι γίνεται με το πάρκο Γουδέ - Πώς εξελίσσεται η ανάπλαση της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου

Ύστερα από τις πρόδρομες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, ξεκίνησαν κι επίσημα οι εργασίες για το Open Mall Σπάρτης.

Τα συνεργεία προχωρούν σε ασφαλτοκοπές στην οδό Αγησιλάου, μία διαδικασία που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις 10 Αυγούστου, όπως ανέφερε στον Fly ο εργολάβος, κύριος Γεωργαλής, σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία.

Μάλιστα, σύμφωνα και με το σύλλογο παραγωγών λαϊκών αγορών «Η ΓΑΙΑ», η λαϊκή αγορά Σπάρτης μεταφέρθηκε από σήμερα στην προέκταση της Αγησιλάου έως τη συμβολή με την οδό Θερμοπυλών και στην οδό Διοσκούρων από τη Λεωνίδου έως τη συμβολή της με την Γκορτσολόγου.

Εκτός από το Open Mall, ο κύριος Γεωγαλής, ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής ΔΟΜΗΚΑΤ, έχει αναλάβει και το έργο ανάπλασης του πάρκου Γουδέ, όπου έχουν ολοκληρωθεί τα προβλεπόμενα κλαδέματα, ενώ αναφορικά με το μεγάλο έργο της ανάπλασης της Παλαιολόγου, ανέφερε στον Fly ότι οι ταμειακές ροές έχουν διασφαλιστεί, αλλά από πλευράς δήμου καταγράφονται προβλήματα και καθυστερήσεις, που θα πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο το έργο.