Walkman The Band το Party του Καλοκαιριού στη Μαγούλα!

Διοργάνωση: Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος»

Το  Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας – Άγιος Νίκανδρος» έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενεί στο πανέμορφο προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας μας στην Μαγούλα τους Walkman The Band  μια από τις καλύτερες Party Bands στην Ελλάδα.

    Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του 10ου Φεστιβάλ Πολιτιστικών και Κοινωνικών εκδηλώσεων  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Σπάρτης.

    Οι Walkman the band μετράνε πάνω από 600 live σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος. Έγιναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό, μέσα από τις έξυπνες διασκευές ελληνικών τραγουδιών, οι οποίες έχουν εκατομμύρια views σε Tik Tok, Facebook, Instagram, αλλά και από εκατοντάδες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

    Οι Walkman The Band είναι η Αγάπη, είναι ο Βασίλης, ο Γιώργος, ο Διονύσης, ο Αντώνης και ο Γιώργος! Το πάθος τους είναι η μουσική και είναι αστείρευτο!.

Μπορεί μια μπάντα να παντρέψει όλα τα είδη χορού που μπορείς να ακούσεις σε ένα party; Οι Walkman The Band το έχουν καταφέρει. Τα τραγούδια που αγαπήσαμε όλοι μέσα στο χρόνο, αλλάζουν μορφές το ένα μετά το άλλο με τρόπους που δεν φαντάζεσαι.

 

Ένα Non Stop Live Party από 100 μεγάλες επιτυχίες.

Pop, Rock, Disco, Latin, Dance, Reggae, Rock & Roll.

 

Συμμετέχει ο D.J. Babis Gklekas

   Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο  προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας  στην Μαγούλα.

Είσοδος  ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Σωματείου στο Facebook :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083278660582