Υλικά για 5-6 άτομα
1 κιλό κρέας της επιλογής σας
1/2 κιλό σιτάρι αποφλοιωμένο
2 μέτρια κόκκαλα με μεδούλι
4 μέτρια ξερά κρεμμύδια
αλάτι και πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
1 φλ τσ ελαιόλαδο
1 κ σ αγνό πρόβειο βούτυρο
1 κιλό κρέας της επιλογής σας
1/2 κιλό σιτάρι αποφλοιωμένο
2 μέτρια κόκκαλα με μεδούλι
4 μέτρια ξερά κρεμμύδια
αλάτι και πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
1 φλ τσ ελαιόλαδο
1 κ σ αγνό πρόβειο βούτυρο
Τρόπος παρασκευής
1/ Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα το κρέας κομμένο σε κομμάτια μέτριου μεγέθους στο λάδι και το βούτυρο. Ρίχνετε νερό μέχρι να γεμίσει η κατσαρόλα, προσθέτετε ολόκληρα τα κρεμμύδια, τα κόκκαλα, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν πάρα πολύ καλά, μέχρι να λιώσουν για περίπου 4 ώρες.
1/ Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα το κρέας κομμένο σε κομμάτια μέτριου μεγέθους στο λάδι και το βούτυρο. Ρίχνετε νερό μέχρι να γεμίσει η κατσαρόλα, προσθέτετε ολόκληρα τα κρεμμύδια, τα κόκκαλα, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν πάρα πολύ καλά, μέχρι να λιώσουν για περίπου 4 ώρες.
2/ Αφαιρείτε τα κόκκαλα και προσθέτετε το σιτάρι, αφού το πλύνετε και το στραγγίσετε. Βράζετε σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα και το σερβίρετε ζεστό.