Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Αρκαδικού (video)

Διοίκηση και προπονητικό επιτελείο του Αρκαδικού καλωσόρισαν τους παίκτες της ομάδας και οριοθέτησαν τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περιόδο.Στην Τρίπολη επέστρεψαν οι Γιαννουλάκος, Προδρόμου και Κοψαύτης

ενώ η μοναδική απουσία (δικαιολογημένη) ήταν αυτή του Πάνου.

Το παρών έδωσε και το νέο απόκτημα της ομάδας Μάρκο Πόπαντιτς.

Δείτε βίντεο από την πρώτη προπόνηση

{youtube}Y1BKROVujn8{/youtube}

Στα παρασκήνια της πρώτης προπόνησης του ΣΕΦΑ Αρκαδικού…

– Παλιοί γνώριμοι στο γήπεδο και στην ομάδα οι Γιαννουλάκος, Προδρόμου και Κοψαύτης.
– Οι δύο τελευταίοι πριν από την προπόνηση κάθονταν μαζί με τον στενό συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτης, Μπάμπη Αλεξόπουλο και είχαν ανοίξει κουβέντα μαζί του.
– Πιο άνετος ο Κοψαύτης ο οποίος έχει πλέον αρκετά χρόνια συμμετοχής στον Αρκαδικό ακόμη και αν στο ενδιάμεσο είχε φύγει για άλλους συλλόγους δύο συνολικά φορές.
– Πιο σφιγμένος ο Σέρβος παίκτης του Αρκαδικού Μάρκο Πόπαντιτς, που ακόμη δεν έχει υπογράψει με την ομάδα.
– Το ρόλο του διερμηνέα (όπως είχε συμβεί και πριν τρεις σεζόν), έκανε ο Προδρόμου στον Πόπαντιτς, μεταφράζοντας όλα όσα έλεγε ο κόουτς πριν από την προπόνηση στους παίκτες.
– Βαρύτητα στο καλό κλίμα και στις καλές σχέσεις μεταξύ των παικτών και όχι μόνο ήταν από τα πράγματα που ζήτησε ο Γιάννης Καστρίτης στους παίκτες για την χρονιά που ξεκινάει.
– Τους τόνισε επίσης τον υψηλό δείκτη δυσκολίας και κατά συνέπεια τη σκληρή δουλειά που θα απαιτηθεί προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.
– Ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ συνέχιζε τις επαφές την ώρα που διεξαγόταν η πρώτη προπόνηση για τα θέματα που τρέχουν και πρέπει να τακτοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

πηγή: contraepithesi.gr