Το αστυνομικό δελτίο Πελοποννήσου

Δείτε τι έγινε σε 3 νομούς

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (1.6.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, για απάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (1.6.2024) το πρωί, στο Μελιγαλά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ χρήματα και καπνικά προϊόντα, μέρος των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, την 25.5.2024 είχε διαπράξει -1- περίπτωση κλοπής σε επιχείρηση.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα Συνελήφθησαν, χθες (1.6.2024) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 49 και 52 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -5- φυτά κάνναβης, ύψους έως -30- εκατοστών περίπου, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -130- γραμμαρίων, καλλιεργητικός εξοπλισμός, -1- σπαθί, -1- αναδιπλούμενος σουγιάς με μήκος λάμας -7- εκατοστά και κυνηγετικό όπλο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της κλοπής τροχοφόρου, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθησαν, χθες (1.6.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, 17χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, γιατί κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία όπως προέκυψε είχε κλαπεί την 18.5.2024. Επιπλέον, ο 17χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 45χρονος και 59χρονη ημεδαπή, για παραμέληση της εποπτείας τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.