Συνέβη στη Σπάρτη: Οικοσκευή στο πεζοδρόμιο!

Ασυνείδητος έκανε ολόκληρη "μετακόμιση" στο πεζοδρόμιο - Άρθρο Β.Μητράκου

«Τούτη την πόλη την έχουμε όλοι μαζί» θα έλεγα, παραφράζοντας τη γνωστή ρήση του Μακρυγιάννη.
Για να ασκούμε κριτική στην εκάστοτε δημοτική αρχή και για να έχουμε απαιτήσεις θα πρέπει, ΕΜΕΙΣ πρώτοι, στην καθημερινότητά μας, να είμαστε σωστοί πολίτες και δημότες και να δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για μια καλύτερη πόλη, εντάσσοντας το προσωπικό μας βόλεμα στο γενικότερο καλό.

Διότι, το ξεφορτώνεσαι ολόκληρη οικοσκευή (!!!) στην πολύπαθη γωνία Χαμαρέτου και Μενελάου, όταν ο δήμος έχει ειδική υπηρεσία αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων (τηλ. 27310 23241), αποτελεί αδιαφορία για το γενικό καλό, πρόκληση, προσβολή και ενόχληση ΟΛΩΝ των δημοτών, αμαυρώνει την εικόνα της Σπάρτης και πάει πίσω την προσπάθεια για να φτιάξουμε μια πόλη όμορφη και σύγχρονη.

Η δημοτική αρχή ας αναζητήσει τους υπαίτιους (δεν μπορεί κανείς να μην είδε και να μην αντιλήφθηκε τίποτε … εδώ, έγινε ολόκληρη μετακόμιση πάνω στο πεζοδρόμιο) για να επιβάλλει τα νόμιμα και ας καθαρίσει, για μια ακόμα φορά, αυτό το προβληματικό (γιατί άραγε;) από πλευράς καθαριότητας σημείο της πόλης.

Άρθρο Βαγγέλη Μητράκου

 

*Οι απόψεις που δημοσιεύονται εκφράζουν το συντάκτη κάθε άρθρου και δεν αποτελούν συμπεράσματα ρεπορτάζ ή τοποθέτηση της ιστοσελίδας.