Συνελήφθησαν για κάνναβη και κλοπές σε Κόρινθο και Τρίπολη

Προανακρίσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (5.7.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, προχθές (4.7.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα εισήλθε σε οικία με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός, ενώ αφαίρεσε από όχημα καπνικά είδη. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών.
Συνελήφθη, χθες (5.7.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) και τρίφτη κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών.