Συλλήψεις σε Μεσσηνία, Κορινθία και Αργολίδα

Δείτε γιατί

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για κλοπή Συνελήφθη, προχθές (30.7.2024) το βράδυ, στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 43χρονη ημεδαπή, γιατί αφαίρεσε χρήματα από οικία ημεδαπού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού Συνελήφθη, χθες (31.7.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 21χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του, αφαίρεσαν από ανήλικο ημεδαπό, μπλούζα που φορούσε, η οποία έφερε έμβλημα αθλητικής ομάδας.

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (31.7.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς Φύλακες του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε επιμελώς κρυμμένο, χαρτοκόπτη, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, ο οποίος κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα Συνελήφθη, χθες (31.7.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης καθώς και σουγιάς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά.

Συνελήφθη, χθες (31.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -11- φυτά κάνναβης, ύψους έως -190- εκατοστά περίπου. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε φιαλίδιο περιέχον -100- χιλιοστά του λίτρου μεθαδόνη.

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.7.2024) το απόγευμα, στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (31.7.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 50χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Γ΄ Πενταμελούς Κακουργημάτων Εφετείου Αθηνών, περί πνευματικής ιδιοκτησίας.