Συλλήψεις για παραβατικότητα σε Αργολίδα, Αρκαδία και Κορινθία

Δείτε αναλυτικά

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, που έγινε την 17.8.2024 στο Ναύπλιο. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού και 26χρονης ημεδαπής, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση τριών (3) περιπτώσεων κλοπής και απόπειρας κλοπής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Κυνουρίας, -2- περιπτώσεις κλοπής σε οικίες και -1- περίπτωση απόπειρας αυτής, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 3.8.2024 έως 20.8.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Νότιας Κυνουρίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού, για κλοπή και απόπειρα αυτής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, απείθεια, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, και φθορά ξένης ιδιοκτησίας Συνελήφθη, προχθές (27.8.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, 39χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -16- εκατοστών. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε αύλειο χώρο οικίας του, βρέθηκε να καλλιεργεί -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,75- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Περαιτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8- αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,2- μέτρων, περίπου, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,9- γραμμαρίων και -39- ναρκωτικά δισκία. Τέλος, ο 39χρονος κατά την παραμονή του στο Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών, διατάραξε με ενέργειές του την ομαλή λειτουργία της αστυνομικής υπηρεσίας και προκάλεσε φθορές.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.8.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 22χρονος αλλοδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,3- γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ακολούθως, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όχημα και κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -2.135- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, σήμερα (29.8.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από περίπτερο, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, έγινε την 26.8.2024 σε τοπική κοινότητα του δήμου Κορινθίων. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, για κλοπή.