Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Τρίπολη

Επίσης, σύλληψη για κλοπή σε σούπερ μάρκετ

Συνελήφθη, σήμερα (29.6.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -19,5- γραμμαρίων και -1- μαχαίρι με μήκος λάμας -6- εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το βράδυ, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -9,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες (28.6.2024) το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -2- ανήλικοι ημεδαποί, γιατί αφαίρεσαν από κατάστημα σούπερ μάρκετ, εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 49χρονη ημεδαπή, μητέρα του ενός εκ των δύο ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αρκαδίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, πατέρας του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.