Συλλήψεις για κλοπή ποδηλάτου και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σε Μεσσηνία, Κορινθία και Αργολίδα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Άργους-Μυκηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε να καλλιεργεί -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -3,4- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του δήμου Σικυωνιών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από αύλειο χώρο οικίας ποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνιών.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) το μεσημέρι, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνιών, 36χρονος αλλοδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 23χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.