Super League 2: Κηφισιά – Καλαμάτα 1-1 | Στα σαλόνια της Super League η Αθηναϊκή ομάδα

Για πρώτη φορά στην ιστορία της

Η Κηφισιά έγραψε ιστορία καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστεί τη σεζόν 2023-24 στη Stoiximan Super League καθώς εξασφάλισε την πρώτη θέση και την άνοδο μετά το 1-1 με την Καλαμάτα. Η Καλλιθέα παρά τη νίκη της επί του Αιγάλεω θα μείνει στη δεύτερη θέση.

Η Κηφισιά έγραψε ιστορία καθώς εξασφάλισε την πρώτη θέση και την άνοδο στη Stoiximan Super League μετά το 1-1 με την Καλαμάτα στην έδρα της. Η ισοπαλία έδινε την άνοδο στην ομάδα των Βορείων Προαστίων ανεξαρτήτου τι θα γινόταν στο Καλλιθέα-Αιγάλεω.

Την ίδια ώρα η Καλλιθέα, έκανε το χρέος της, πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Αιγάλεω αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς η ομάδα του Σίμου δεν κρατούσε την τύχη στα χέρια της.

Η ομάδα του Πετράκη είχε άγχος για το θετικό αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς έχασε σωρεία ευκαιριών, είχε χαμένο πέναλτι με τον Κουϊρουκίδη να βλέπει τον Λαδά να αποκρούει, βρέθηκε πίσω στο σκορ και εν τέλει ο Βαφέας ήταν αυτός που ισοφάρισε ε για το 1-1 στο 89′ της αναμέτρησης με το αποτέλεσμα αυτό να δίνει την άνοδο στην Κηφισιά.

Δείτε τα γκολ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO