Σπουδές κύρους στο “VELLIOS SCHOOL OF ART”

Το “VELLIOS SCHOOL OF ART”, πλαισιωμένο από ανθρώπους που αφιέρωσαν τον εαυτό τους στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, προσφέρει νέες ευκαιρίες σπουδών στον χώρο των Τεχνών και του Design. Το “VELLIOS SCHOOL OF ART”, σου δίνει την ευκαιρία να μην χάσεις τη φετινή χρονιά! Γράψου τώρα στα ΝΕΑ τμήματα Φεβρουαρίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές σου πάνω στην ώρα για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ:
MIXED MEDIA FINE ARTS
GRAPHIC DESIGN
COMICS CARTOON
3D ANIMATION
INTERIOR DESIGN
VISUAL MERCHANDISING
FASHION DESIGN

ΤΡΟΠΟΙ ΦΟΙΤΗΣΗΣ:
Open Learning (2 συναντήσεις την εβδομάδα – έναρξη 19 Φεβρουαρίου)
Distance Learning (1 διήμερη συνάντηση το μήνα – έναρξη 23 & 24 Φεβρουαρίου)

Στα εαρινά τμήματα τα οποία ξεκινούν τον Φεβρουάριο του 2018, οι σπουδαστές ολοκληρώνουν το 1ο Εξάμηνο φοίτησης τον Ιούνιο 2018, και αμέσως μετά ξεκινούν την φοίτηση στο 2ο Εξάμηνο, η οποία πραγματοποιείται μέσω συναντήσεων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και στις αρχές Οκτωβρίου. Με αυτό τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα στα τέλη Οκτωβρίου να ξεκινήσεις κανονικά το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019.
Τα προγράμματα σπουδών του “VELLIOS SCHOOL OF ART”, διαμορφωμένα με σχολαστικό τρόπο και ανοικτή ματιά, αποτελούν μια ποιοτική πρόταση σπουδών, απόσταγμα της μακρόχρονης πείρας των διοικούντων στο χώρο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και της διαρκούς παρακολούθησης των εξελίξεων των Τεχνών, των νέων τάσεων, των νέων υλικών, των καινούργιων εφαρμογών και των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.
Τις ομάδες καθηγητών του “VELLIOS SCHOOL OF ART”, πλαισιώνουν εξαιρετικοί καλλιτέχνες και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου.

Ιανουάριος 2018 «Εγγραφές στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου»

Website: www.velliosschoolofart.gr
Τηλέφωνο: 2105201730
Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 24, Αθήνα, 10432

Υπεύθυνη Επικοινωνίας
Καλλιόπη Πόπη Αναστούλη
Calliope Poppy Anastouli [ΒΑ (Ηοns), MBA]
Academic Director

VELLIOS SCHOOL OF ART
Specialised Education in Fine & Applied Arts
Tritis Septemvriou, Athens, 10432, Greece
tel. +30 210 5201 730 fax. +30 211 8007 776 24