Το εργοστάσιο επεξεργασίας, τυποποίησης και εξαγωγής ελιάς και ελαιολάδου Sparta Gourmet του Ευστάθιου Βαλιώτη κινείται σταθερά και ανοδικά, ενώ πρωτοπορεί σε όλα τα επίπεδα.
Με νέους καδοζυγούς εδώ και αρκετό έχει εξοπλιστεί το ελαιοτριβείο της εταιρείας, εξασφαλίζοντας πλήρη ακρίβεια στη ζύγιση του καρπού. Η πρωτοποριακή μέθοδος της alpha laval-contherm επιτυγχάνει μειωμένο χρόνο έκθλιψης σε χαμηλές θερμοκρασίες και επιτρέπει την υψηλή συγκέντρωση πολυφαινολών στο λάδι.
Δείτε video από τις εξαιρετικά ποιοτικές εγκαταστάσεις της Sparta Gourmet
Η Sparta Gourmet θα συμμετάσχει στη food expo, την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη! Βρείτε μας στο Hall 1, σειρά Ε, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.