Μοναδικό σουφλέ από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
1/2 φλ τσ ζάχαρη
2 φλ τσ πουρέ κάστανου
4 κ σ αλεύρι γ ο χ
1 φλ τσ γάλα
6 ασπράδια αυγών
λίγο αλάτι
ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα

Τρόπος παρασκευής
1.    Αναμειγνύετε την ζάχαρη με το αλεύρι και τον πουρέ του κάστανου και προσθέτετε σιγά σιγά το γάλα. Βράζετε σε μέτρια το μείγμα 5΄, ανακατεύοντας συνεχώς.
2.    Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών με λίγο αλάτι, μέχρι να αποκτήσετε μια πολύ σφιχτή μαρέγκα. Την ενσωματώνετε στο μείγμα κάστανου με απαλές κινήσεις.
Μοιράζετε το μείγμα σε 2 φόρμες για σουφλέ και ψήνετε σε δυνατό φούρνο στους 180ο-200ο μέχρι να φουσκώσει καλά και να ροδίσει η επιφάνεια του.
3.    Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε με κρέμα γάλακτος,