Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/10) νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο από τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/10) νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Οι πληροφορίες γύρω από την ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι ακόμη συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός στην πισίνα για τουλάχιστον 5 ώρες!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του 31χρονου, η οποία μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες από το μεσημέρι της Τετάρτης (9/10) χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς τις αισθήσεις του.

Στις 22:29 κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο σπίτι στις 22:38, με τον γιατρό της κινητής μονάδας να πιστοποιεί το θάνατό του και να αναμένει την Ασφάλεια για να ξεκαθαριστούν τα αίτια του θανάτου του. Κι αυτό διότι, βάσει πρωτοκόλλου, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, πρέπει να επιληφθεί η Σήμανση με την παρουσία ιατροδικαστή.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στην οικία του Μπάλντοκ και είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία για να μάθουν τι έχει συμβεί.

Επί τόπου μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας, η Σήμανση και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του.