Υλικά
10 ντακάκια χαρουπιού
15 ντοματίνια
1 κ σ κόκκινο κρασί ή ξύδι
150 γρ ανθότυρο
1 κ σ κάππαρη
1/2 φλ τσ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κ γλ ανθός αλατιού
ρίγανη
Τρόπος παρασκευής
1. Απλώνετε σε σαλατιέρα τα ντακάκια και τα ραντίζετε με το κρασί. Πλένετε τα ντοματίνια και τα κόβετε στην μέση, αλατίζοντας τα. Τα τοποθετείτε επάνω από τα ντακάκια
και θρυμματίζετε το ανθότυρο στην κορυφή της σαλάτας.
2. Πασπαλίζετε με την ρίγανη, ρίχνετε την κάππαρη, ραντίζετε με το ελαιόλαδο και σερβίρετε.