Πρόεδρος Διαρκούς Επιτροπής στη Βουλή ο Νεοκλής Κρητικός

Για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης

Τη Δευτέρα 4ης Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 16:00, σε ειδική Συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης στην Αίθουσα Γερουσίας, με Θέμα Ημερήσιας Διάταξης την Εκλογή Προεδρείου, ο Βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Νεοκλής Δ. Κρητικός εξελέγη Πρόεδρος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η Ειδική Διαρκής Επιτροπή για την Παρακολούθηση του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης έχει ένα πολύ σημαντικό αντικείμενο: την παρακολούθηση της λειτουργίας και εξέλιξης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, και ιδίως της βιωσιμότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης του συστήματος.

Ο Βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός ευχαρίστησε θερμά τα Μέλη της Επιτροπής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, και συνεχάρη τους συναδέρφους του που εξελέγησαν επίσης στο Προεδρείο της Επιτροπής.

Ο Βουλευτής Κρητικός δεσμεύτηκε για μια θητεία δημιουργική, με σκοπό τη διατύπωση προτάσεων και την εξεύρεση λύσεων, που θα μπορέσουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης της χώρας.

Εκ του Πολιτικού Γραφείου