Υλικά
3 ποτήρια αλεύρι γοχ 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο 2 ποτήρια χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 1 λεμόνι και 2 πορτοκάλια 2 κ γλ σόδα (κοφτά) 1 ρακοπότηρο κονιάκ 1/2 κ γλ κανέλα 1/2 κ γλ γαρύφαλο λίγο βούτυρο Τρόπος παρασκευής 1. Χτυπάτε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτετε τη σόδα διαλυμένη στο χυμό πορτοκαλιού, το ξύσμα διαλυμένο στο κονιάκ και τα κανελογαρύφαλα μαζί με το αλεύρι.2. Ανακατεύετε ελαφρά μέχρι να γίνει ομοιογενής χυλός, αδειάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 1 ώρα περίπου.