Περιοδεία Χαρίτση στη Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία θα βρεθεί σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος θα μιλήσει στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Ανάπτυξης & Οικονομίας στο “Elite City Resort” και θα επισκεφθεί στην Καλαμάτα την Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ), στο κτήριο του πρ. ΙΚΑ (οδός Πλάτωνος),τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, και το Νοσοκομείο ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στην Αλαγονία. Το Σάββατο θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

Ειδικότερα το πρόγραμμα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:

08:00 Αναχώρηση από Αθήνα
10:30 – 12.30 Ομιλία Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Ανάπτυξης & Οικονομίας στο “Elite City Resort” στην Καλαμάτα.
13:00- 13:30 Επίσκεψη στο ΤΟΜΥ (Πλάτωνος & Κανάρη, Καλαμάτα και συνάντηση με τον Διευθυντή του Κ. Υ. Καλαμάτας Παναγιώτη Κατσαφάδο, παρουσία του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Μιχαήλ.
13:45 – 14:15 Επίσκεψη στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (Πνευματικό Κέντρο Αριστομένους 33, 4ος όροφος) και συνάντηση με την Πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου, Στέλλα Καρλαύτη.
14:30 – 15:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας (Αντικάλαμος), συνάντηση με τον Διοικητή του Γιώργο Μπέζο παρουσία του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Μιχαήλ.
19:00 Συνάντηση με προέδρους Κοινοτήτων, φορέων και δημοτικούς συμβούλους με καταγωγή από τα χωριά του Ταϋγέτου, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στην Αλαγονία.
Σάββατο 13:15, επίσκεψη στα γραφεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας (Σόλωνος 7) και συνάντηση με τον Διοικητή της Κων. Θεοφιλόπουλο.
20:30 Αναχώρηση για Αθήνα