Υλικά για 4 άτομα
1 πακέτο πένες 2 κ γλ βούτυρο 2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες 1/2 φλ τσ ψιλοκομμένο ζαμπόν 2 φέτες μπέϊκον ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 κ γλ ντοματοπελτέ 1/2 φλ τσ λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ τσ νερό 1 φλ τσ κρέμα γάλακτος 1/3 κ γλ ταμπάσκο Τρόπος παρασκευής 1. Βάζετε το βούτυρο να ζεσταθεί και μαραίνετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε τις πιπεριές, το ζαμπόν και το μπέϊκον. Αφήνετε να σοταριστούν και σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε το νερό, τον πελτέ, το ταμπάσκο, το αλάτι και ανακατεύετε.2. Σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 20′. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και σιγοβράζετε για 10′ ακόμα. Προσθέτετε τις βρασμένες πένες, ανακατεύετε και σερβίρετε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.