Πελοπόννησος | Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Ναρκωτικά, απάτες και κλοπές

Συνελήφθησαν, χθες (17.6.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, -2- ημεδαποί, 20χρονος και 22χρονη, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μαζί με ακόμη -2- ημεδαπούς, οι οποίοι αναζητούνται, αφαίρεσαν από κατάστημα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, κόσμημα, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 4.6.2024. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για απάτη με υπολογιστή.

Συνελήφθη, χθες (17.6.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Νεστάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες (17.6.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 72χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού, αγροτικά προϊόντα (λεμόνια).

Συνελήφθη, χθες (17.6.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση, διαπιστώθηκε να διατίθενται προς πώληση -5.469- είδη πυροτεχνίας, για τα οποία δεν είχε εκδοθεί άδεια εμπορίας.

Συνελήφθη, χθες (17.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κυπαρισσίας, για κλοπή.