ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λακωνίας | Ραντεβού στις κάλπες!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του κόμματος για τις εκλογές της Κυριακής

Συντρόφισσες & σύντροφοι,  φίλες & φίλοι,

 Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της παράταξης μας συνεχίζονται σε επίπεδο Β’ γύρου.

Αρχικά να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές (μέλη εφορευτικών επιτροπών, υπεύθυνοι εκλογικών κέντρων, αντιπρόσωποι υποψηφίων) που συνετέλεσαν στην εύρυθμη και άρτια εκλογική διαδικασία της 6ης Οκτωβρίου.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τους/τις 4 υποψήφιους προέδρους που έμειναν εκτός Β’ γύρου διότι με την παρουσία & την προσπάθεια τους  συνέβαλλαν στην  μεγάλη συμμετοχή  303.223 ψηφοφόρων την περασμένη Κυριακή.

Ο πολιτικός πολιτισμός όπως αποτυπώθηκε  στον προεκλογικό αγώνα & η ενότητα που πέρασε προς τα έξω πρέπει να τους πιστωθεί.

✏️ Αυτή την Κυριακή επιλέγουμε μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη & του Χάρη Δούκα, τον άνθρωπο που θα κρατήσει το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ στα επόμενα σημαντικά και δύσκολα βήματα που θα κάνει η παράταξη μας στο δρόμο για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

 Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα λοιπόν στους 2500 συμπολίτες μας στο νομό Λακωνίας να προσέλθουν στις κάλπες πάλι και να προικοδοτήσουν με τη συμμετοχή τους τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Παράταξης για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

✅ Τα εκλογικά κέντρα στο νομό Λακωνίας παραμένουν τα ίδια , (Σπάρτη , Γύθειο ,Σκάλα , Μολάοι , Νεάπολη , Ελαφόνησος ).

✅ Δικαίωμα ψηφου έχουν μόνο όσοι συμμετείχαν την πρώτη Κυριακή.

✅ Ψηφίζουμε χωρις το αντίτιμο των 3 ευρώ και επιλέγουμε όποια κάλπη θέλουμε ανεξάρτητα το που ψηφίσαμε την πρώτη Κυριακή.

Ραντεβού στις κάλπες!

Νομαρχιακή Επιτροπή  ΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ