Οργισμένη ανακοίνωση Φοροτεχνικών Λογιστών Λακωνίας

Καυστική κριτική κατά του κυρίου Τσάπαλου, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης με το επιχείρημα της «γκρίνιας των συζύγων των λογιστών γιατί δεν κάνουν διακοπές τον Αύγουστο»

Με αφορμή την παρέμβαση του κυρίου Τσάπαλου στον τηλεοπτικό σταθμό Action24TV με θέμα την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φορολογικού έτους 2023 και την παράταση της τελικής ημερομηνίας υποβολής τους, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης με το επιχείρημα της «γκρίνιας των συζύγων των λογιστών γιατί δεν κάνουν διακοπές τον Αύγουστο», σας λέμε:

Αγαπητέ κύριε Τσάπαλε, ο κλάδος των λογιστών δεν είναι παιχνίδι στα χέρια σας για να μας εμπαίζετε τηλεοπτικά με επιχειρήματα παιδιού έξι ετών.

Το τι κάνουμε στα σπίτια μας είναι δικό μας πρόβλημα. Και για να θέσουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, οι σύζυγοί μας δεν είναι «γκρινιάρηδες» (αν δεν το γνωρίζετε, υπάρχουν και γυναίκες λογίστριες), αλλά συμπαραστάτες μας και συνοδοιπόροι μας σε αυτή τη νοσηρή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε! Είναι αυτοί, που προσπαθούν να εξηγήσουν στα παιδιά μας, γιατί δεν είμαστε ποτέ στο σπίτι και γιατί δεν περνάμε χρόνο μαζί τους! «ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ» κύριε Τσάπαλε, ΑΓΩΝΙΟΥΝ γιατί ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ και ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ, αλλά εσείς έχετε βάλει το στοίχημά σας στην πλάτη μας.

Δεν είμαστε όργανο εξυπηρέτησης στοιχήματος από πλευράς της κυβέρνησης να βγουν οι δηλώσεις εντός προθεσμίας, όταν η ίδια η κυβέρνηση παραβιάζει συστηματικά, χρόνια τώρα το νόμο, που προβλέπει προθεσμία υποβολής από 1η Φεβρουαρίου έως 30 Ιουνίου κάθε έτους. Ας βάλει η κυβέρνηση το στοίχημα να είναι το σύστημα έτοιμο όποτε προβλέπεται από το νομό και μετά να συζητήσουμε για τους/τις συζύγους μας.

Δεν σας άκουσα να κάνετε κριτική σε αυτό. Αφήστε τα δικά μας σπίτια στην ησυχία τους και πηγαίνετε να κάτσετε μόνιμα στο δικό σας, γιατί με τέτοια σχόλια δεν αξίζετε την εμπιστοσύνη κανενός, εφόσον εσείς οι ίδιοι αδυνατείτε να εφαρμόσετε το νόμο. Αν θέλετε να κουνάτε το δάχτυλό σας να έχετε την επίγνωση και την ωριμότητα που αρμόζει στη θέση σας.

Αν όμως πραγματικά πιστεύετε όλα αυτά που λέτε και έχετε και τη δύναμη να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, μη δώσετε παράταση ούτε μια μέρα, κλείστε το σύστημα, για να μην παίρνει εκπρόθεσμες δηλώσεις και γνωστοποιήστε σε 1.000.000 φορολογούμενους πολίτες, την ημέρα της αποκατάστασης της δημοκρατίας, ότι θα πληρώσουν πρόστιμα εκπρόθεσμης δήλωσης, για να δούμε ποιος θα κερδίσει βάζοντας στοίχημα σε πλάτες ΑΝΘΡΩΠΩΝ, που δεν είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την πολιτεία.

Κλείνοντας, σας ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα δείξουμε την παραμικρή ανοχή σε βαθύτατα σεξιστικά σχόλια!

Το διοικητικό συμβούλιο.