Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, έχει ήδη ξεκινήσει, και ο Χριστουγεννιάτικος χώρος της Λέσχης Σπάρτης Σύμμετρον, όπως κάθε τέτοια υπέροχη εποχή, πλημμυρίζει με σοκολάτα και αμέτρητες γλυκές δημιουργίες, από τους μετρ του είδους.
Αυτή την Τεταρτη λοιπόν, 28 Δεκεμβρίου, από νωρίς το απόγευμα, φιλοξενούμε τους Sweet Chefs Βάσια Βρυώνη (Pastry Chef Costa Navarino), Γιώργο Χάψα (Executive Chef Kinsterna Hotel), και Ματίνα Σκριβάνου (Pastry Chef Kinsterna Hotel), και ετοιμαζόμαστε να γευτούμε τις ιδέες τους, σε ένα απολαυστικό μενού που ετοίμασαν αποκλειστικά για αυτή την ημέρα.
Κέικ, μπράουνις, μπισκότα, τάρτες και αμέτρητες ακόμα επιλογές ,από τα πιο αγνά υλικά μόνο για εσάς.
Οι Bartenders της Λέσχης θα συνοδεύσουν με γλυκά ροφήματα και δημιουργίες, με προορισμό την απόλαυση του ουρανίσκου σας και με την υπόσχεση ότι θα μετατρέψουν το απόγευμα σας, σε μια γλυκιά πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων…
Το μενού για αυτό το γλυκό ταξίδι περιλαμβάνει:
1)Brownies Sabayon/Ναμελάκα Dark/Φιστίκι Αιγίνης/Σοκολάτα 2)Financier/Αμύγδαλο/Frosting/Καραμέλα 3) Ταρτάκι/Κάστανο/Αχλάδι/Παλαιωμένο Ρούμι 4)Choux/Craquelin/Φουντούκια/Κρέμα Gianduja Valrhona 5)Μπισκουί Φιστίκι/ Μους Φιστίκι Αιγίνης/Raspberry Compote 6)Τάρτα/Γκαναζ Σοκολάτας/Ρόδι/Φρούτα Εποχής 7)Διάφορα Cakes/Cookies A LA CARTE: Σφαίρα Σοκολάτας/Κρεμ Σοκολάτας/Φεγεντίνη/Buttermilk Cake Σοκολάτας/Σάλτσα Καραμέλας Res and info: 2731023360