Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μεσσηνία

Στην τελετή του glamour γάμου παρευρέθηκαν 200 περίπου καλεσμένοι και 30 VIPs από τον αθλητικό χώρο

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της εκλεκτής της καρδιάς του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια, στο Costa Navarino, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου, Νίκος Γκίκας, ήταν αυτός που έκανε την αποκάλυψη μέσω Instagram.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε από το μεγάλο πάρτι που ακολούθησε τον γάμο, στις οποίες ξεχωρίζουν οι αστείες γκριμάτσες του Greek Freak, του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του κουμπάρου Κρις Μίντλετον, του Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, του Τζρου Χόλιντεϊ, του Δημήτρη Αγραβάνη και του Χρήστου Σαλούστρου, Μιχάλης Καμπερίδης κ.α.

Οι διεθνείς μπασκετομπολίστες ποζάρουν ξέφρενα μπροστά από έναν λευκό τοίχο που γράφει με καλλιγραφικά γράμματα «The Antetokounmpos», άλλοι φορούν τα κοστούμια τους ενώ άλλοι φαίνεται πώς τα έχουν αποχωριστεί.

Στην τελετή του glamour γάμου παρευρέθηκαν 200 περίπου καλεσμένοι και 30 VIPs από τον αθλητικό χώρο. Το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για να παραβρεθούν στον γάμο της Κυριακής.