Ο Στέφανος Κασσελάκης θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Απόψε ανακοινώνει την υποψηφιότητά του

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα το βράδυ την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος είναι ο εξ Αμερικής Στέφανος Κασσελάκης

Η εμφάνιση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος μπαίνει σφήνα στις τέσσερις υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αιφνιδίασε τους πάντες στην αξιωματική αντιπολίτευση. Από την περασμένη Τετάρτη, που το iefimerida έγραψε για τα σχέδια του επιχειρηματία, άρχισε ένα μπαράζ έντονου παρασκηνίου, με τον ίδιο να επανέρχεται το Σαββατοκύριακο με νέα δημοσίευση που ουσιαστικά προανήγγειλε την επισημοποίηση των αποφάσεών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί τελικά απόψε (28/8), με βίντεο το οποίο θα διανεμηθεί στα μέσα ενημέρωσης. Θα είναι ο 5ος διεκδικητής της ηγεσίας και ήδη στο παρασκήνιο συντελούνται ανακατατάξεις και έντονες διεργασίες. Είναι κοινή παραδοχή πάντως ότι το νέο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα ώθηση στην έως τώρα ομολογουμένως υποτονική προεκλογική κούρσα και αναθερμαίνει το ενδιαφέρον μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία.

Οι 30 υπογραφές μελών της ΚΕ που απαιτούνται για την έγκριση της υποψηφιότητας στο Συνέδριο του Σαββάτου έχουν σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρωθεί, με πρώτο υπογράφοντα τον Παύλο Πολάκη, που θεωρείται από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές.

Από τα στρατόπεδα του Νίκου Παππά και του Στέφανου Τζουμάκα η υποψηφιότητα Κασσελάκη χαρακτηρίζεται καλοδεχούμενη παρότι απευθύνεται σε συγγενικά κομματικά, και όχι μόνο, ακροατήρια.

Ήδη στελέχη όπως η Δώρα Αυγέρη και η Ραλλία Χριστίδου έχουν εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητα Κασσελάκη.