“Αναζητώ το έργο του Πέτρου Τατούλη και δεν μπορώ να το βρω”

Στο στούντιο του FLY βρέθηκε ο κύριος Γιώργος Πουλοκέαφλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αρχικά, ο τέως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

δήλωσε στον FLY ότι το 2010 η παράταξη Τατούλη, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος, έδωσε ελπίδα στην κοινωνία, αλλά την πρόδωσε, αφού η προσπάθεια έμεινε μεσοπέλαγα.

Ακολούθως, ο κύριος Πουλοκέφαλος ανέφερε ότι μέχρι σήμερα η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει ολοκληρώσει κανένα έργο και αναφορικά με την αποχώρησή του από το πλευρό του Πέτρου Τατούλη τόνισε ότι διαχώρισε τη θέση του από το Νοέμβριο του 2013, πέφτοντας στη δυσμένεια του Περιφερειάρχη. Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε ότι το μόνο που δούλευε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν το Γραφείο Τύπου, το οποίο παρουσίαζε στους πολίτες ένα αόρατο έργο! Μάλιστα, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη ότι το παλαιοκομματικό σύστημα Τατούλη παίζει τα ρέστα του, εξυπηρετώντας ημετέρους και οικογενειακές επιχειρήσεις!

Στη συνέχεια, ο κύριος Πουλοκέφαλος υπογράμμισε ότι δεν ανέχεται να χρησιμοποιούν την εντιμότητά του, ενώ αποκάλυψε πως αν έμενε στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, θα τον ήλεγχε η συνείδησή του για όλη του τη ζωή. Συγχρόνως, επιβεβαίωσε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς τον νυν Περιφερειάρχη, ενώ πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ ερωτοτροπεί με τον Πέτρο Τατούλη, καλώντας μάλιστα τους βουλευτές του κόμματος να του δείξουν το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μιας και -όπως ο ίδιος δήλωσε- “το αναζητώ και δεν μπορώ να το βρω”.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Πουλοκέφαλου στον FLY 89.7

{youtube}2I3UTPFx5c0{/youtube}