Την Τετάρτη 11 Μαΐου, η Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον, έχει την τιμή να παραδώσει την κουζίνα της στα χέρια και τις ιδέες του Σεφ George Hapsas. Ο βραβευμένος το 2021 με Χρυσό Σκούφο, και executive chef του επίσης βραβευμένου ως καλύτερο ξενοδοχειακό εστιατόριο της Ελλάδας για το 2021, Kinsterna, θα παρουσιάσει σε συνδυασμό με την “Οινοποιητική Μονεμβασιάς Τσιμπίδη”, ένα μενού degustation 7 σταδίων.
Το ειδικά διαμορφωμένο κατά άτομο μενού για αυτή την βραδιά θα περιλαμβάνει :
AMUSE BOUCHE
Νερό ντομάτας / λάδι βασιλικού
Πρώτο πιάτο
Σελινόριζα / παρμεζάνα
Δεύτερο πιάτο
Κρέμα πατάτας / αυγό / μυρωδικά / πούδρα από προσιούτο / τρούφα
Τρίτο πιάτο
Χτένια / γλυκοπατάτα / εσπεριδοειδή / beurre blanc
Κυρίως
Φιλέτο μοσχάρι / καπνιστή μελιτζάνα / sabayon εσπρέσο / πίκλα από μανιτάρια shimeji
Pre dessert
Λεμόνι
Dessert
Σφαίρα σοκολάτας / compote από μούρα / creme σοκολάτας / creme φράουλας / σάλτσα μύρτιλο / sorbet φράουλα
Mignardise
Γλειφιτζούρι από σοκολάτα Valrhona Dulcey
Κάθε μενού θα συνοδεύεται από 4 ποτήρια κρασί της “Οινοποιητική Μονεμβασιάς Τσιμπίδη”
Κυδωνίτσα Οινοποιητικής Μονεμβασίας.
Φιλέρι Οινοποιητικής Μονεμβασίας.
Μονεμβάσιος 2014 Οινοποιητικής Μονεμβασίας.
Μονεμβάσια Malvazia Οινοποιητικής Μονεμβασίας.
rsv : 2731023360
www.lesxispartis.com