Ντία Τζανετέα: “ΣΚΑΝΔΑΛΟ τα 32.000 ευρώ για πακέτο 12 τηλεφωνικών συνδέσεων 2ετούς διάρκειας”

«Άλαλος» ο δήμαρχος στα κρίσιμα ερωτήματα της αντιπολίτευσης. Αν όχι αυτός, ποιος ξέρει;

Για σκάνδαλο κάνει λόγο η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σπάρτης, κα.Ντία Τζανετέα

Όσα υποστηρίζει:

Μετά την πάροδο 9 μηνών θητείας της νέας δημοτικής αρχής, προφανώς έχουν δημιουργηθεί στους επικεφαλής του Δήμου αυξημένες ανάγκες, που αιτιολογούν μία σύμβαση για νέες τηλεφωνικές συνδέσεις. Όταν οι ανάγκες το επιβάλλουν και ο νόμος το επιτρέπει, είναι κατανοητό να γίνονται ενέργειες ώστε να διευκολύνεται το δημοτικό έργο, η δημοτική διαχείριση και η διοίκηση.
Όμως 9 μήνες στην εξουσία, αξιότιμοι συνάδελφοι της δημοτικής αρχής, είναι πολύ λίγος χρόνος για αδικαιολόγητα μεγάλες και δυστυχώς ανεξήγητες δαπάνες. Η προχθεσινή λογοδοσία του κ. δημάρχου στο ΔΣ υπήρξε θλιβερά αποκαλυπτική.
ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ η ανάθεση 32.000 ευρώ, διάρκειας 2 χρόνων, για 12 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας -ακόμα κι αν περιλάμβαναν και συσκευές-. Ποιός υπέγραψε τέτοια παροχή;
ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ η δικαιολογία από πλευράς δημάρχου ότι κάθε σύνδεση έχει ως επιβράβευση (μπόνους) εξαιρετικά μεγάλη επιδότηση, η οποία θα αξιοποιηθεί για νέες οθόνες για τηλεδιασκέψεις κ.λ.π.! Δεν γνωρίζει μάλλον πως όσο υψηλότερο σε δαπάνη πρόγραμμα αγοράσεις, τόσο αυξάνονται τα μπόνους για οποιονδήποτε πελάτη…
ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ η απευθείας ανάθεση σε επιχειρηματία του δήμου Καλλιθέας. Ποιός και με τι κριτήρια το επέλεξε;
ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ και ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΟ το ότι από τη μία η δημοτική αρχή χρηματοδοτεί Λευκές Νύχτες για ενίσχυση του Εμπορικού Κόσμου της Σπάρτης και από την άλλη γυρίζει την πλάτη στους ντόπιους εμπόρους, χαρίζοντας αδικαιολόγητα δημοτικό χρήμα σε επαγγελματίες εκτός Σπάρτης!
Α π ο γ ο η τ ε υ τ ι κ ή η στάση του δημάρχου, που παρίστανε πως δεν άκουγε τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Του συστήνουμε να μην συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι της αλαζονείας γιατί θυμίζει το «Όσο κάνεις πως δε βλέπεις, εγώ βλέπω πως δεν κάνεις…».

Σπάρτη Νέα Πορεία