Νέος κλιματισμός Κεντρικών Χειρουργείων στη Ν.Μ. Μολάων!

Συνεχίζεται η ολοκληρωτική αναβάθμιση του Νοσοκομείου!

Παραδίδουμε σήμερα ένα ακόμη σημαντικό έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ολοκληρωτική αναβάθμιση και την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της Νοσηλευτικής Μονάδας!

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε και τέθηκε σε άμεση λειτουργία το νέο σύστημα κλιματισμού των Χειρουργείων της Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων! Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αποκαθιστά μια εκκρεμότητα και ένα σημαντικό πρόβλημα ετών, το οποίο εξασφαλίσει τις βέλτιστες δυνατές συνθήκες για ασθενείς, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό- σε ένα νευραλγικό χώρο, όπως αυτός των χειρουργικών αιθουσών – και παράλληλα αναβαθμίζει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας!

Η απόκτηση του κεντρικού Κλιματισμού, αξίας 71.000€, πραγματοποιήθηκε μέσω ΕΣΠΑ- και συγκεκριμένα μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρεια Πελοποννήσου – Region of Peloponnese.

Με συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχεδιασμό, μετά από 48 και πλέον μήνες σκληρής δουλειάς αλλά και επίπονης προσπάθειας, ολοκληρώσαμε έργο δεκαετιών στη Ν.Μ. Μολάων. Οι κάτοικοι της Νοτιοανατολικής Λακωνίας έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια Νοσηλευτική Υποδομή «στολίδι» για τη Δημόσια Υγεία, με στόχο την παροχή όσο το δυνατόν ποιοτικότερων υπηρεσιών Υγείας!

Είχαμε δεσμευτεί να μετατρέψουμε τη Νοσηλευτική Μονάδα των Μολάων σε ένα Περιφερειακό Νοσοκομείο Πρότυπο, το κάναμε πράξη! Στη Ν.Μ. Μολάων, «μιλάνε» τα έργα μας!