Νέες συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Τι αναφέρει το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες (25.7.2024) το πρωί, στο Κρανίδι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 34χρονη ημεδαπή, μητέρα του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη, χθες (25.7.2024) το βράδυ, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 32χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθησαν, χθες (25.7.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, -2- ημεδαποί, ανήλικος και 23χρονος, αντίστοιχα, γιατί προσπάθησαν να εισέλθουν σε Ιερό Ναό με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο ανήλικος στερούταν δελτίου ταυτότητας. Τέλος, για την ίδια υπόθεση κατηγορείται 44χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθη, χθες (25.7.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης, 48χρονος αλλοδαπός γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.