Νέες διακοπές ρεύματος στη Λακωνία

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ την ΚΥΡΙΑΚΗ 22/9/2024 και ώρες 08:30 έως 12:30 στις Περιοχές: ΡΙΒΙΩΤΙΣΣΑ, ΚΑΛΟΓΩΝΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ, ΟΔΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ στο ύψος από μέχρι ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΔΡΩ, ΠΕΡΙΟΧΗ Α΄ΝΕΚΤΡΟΤΑΦΕΙΟΥ και ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΤΕΛ.

Στα τμήματα των οδών Τρακοσίων, Ηρακλειδών, Θερμοπυλών και Διοσκούρων ,από τη συμβολή των οδών Λεωνίδου έως Λυσάνδρου και Διενεκούς, στο τμήμα της Άγιδος μεταξύ των οδών Διοσκούρων έως Τριακοσίων, στο τμήμα της Λυσάνδρου από Θερμοπυλών έως Διοσκούρων, στο τμήμα της Λεωνίδου από Τριακοσίων έως Διοσκούρων και ανώνυμος οδός από Άγιδος έως Ηρακλειδών .

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ 23/9/2024 από ώρας 08:00 έως 09:00 στις περιοχές: Γλυκόβρυση, Αγ.Ιωάννης, Απιδιά.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ζητούμε την κατανόηση του Κοινού για την παραπάνω διακοπή.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΔΔΗΕ