Ν.Γρηγοράκου για ομόφυλα ζευγάρια: «Η μπάλα στην εξέδρα από τον πρωθυπουργό»

Το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ είναι επί της αρχής υπέρ του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά αυτό που απασχολεί τόσο το κόμμα όσο και την ίδια την κοινωνία είναι το ζήτημα της τεκνοθεσίας, δήλωσε μεταξύ άλλων στον Fly 89.7

Δεν έχουμε δει κανένα νομοσχέδιο μέχρι στιγμής. Ο πρωθυπουργός θέλει να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και λόγω αντιδράσεων από τους δικούς του βουλευτές, πετάει την μπάλα στην εξέδρα, σχολίασε για το νομοσχέδιο που αφορά στο γάμο των ομοφυλοφίλων η κυρία Νάγια Γρηγοράκου, βουλευτής Λακωνίας με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, η οποία υπογράμμισε στην πρωινή ζώνη του Fly ότι το κόμμα είναι επί της αρχής υπέρ του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά αυτό που απασχολεί τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και την ίδια την κοινωνία είναι το ζήτημα της τεκνοθεσίας. 

Επιπλέον, η κυρία Γρηγοράκου τόνισε στον Fly 89.7 ότι η Νέα Δημοκρατία νομοθετεί αλαζονικά, τη στιγμή που θα έπρεπε να προχωρά σε ουσιαστική διαβούλευση με την αντιπολίτευση και τους πολίτες. Όταν λαμβάνει αποφάσεις οφείλεις να σέβεσαι τους ανθρώπους που εκπροσωπείς σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια της συνέντευξης καταπιάστηκε με θέματα που άπτονται του νομού Λακωνίας σε επίπεδο Υγείας και Πολιτισμού.