Υλικά
1 έτοιμη ζύμη τάρτας 150 γρ γιαούρτι 300 γρ ανάλατη μυζήθρα 3 αυγά 3 κ σ μέλι 50 γρ αλεύρι 1 κ σ χυμό λεμονιού ξύσμα λεμονιού 1 βανίλια μαρμελάδα φράουλα Τρόπος παρασκευής 1. Λιώνετε τη μυζήθρα με το πιρούνι και την ανακατεύετε με το γιαούρτι, τους 3 κρόκους, το μέλι, το αλεύρι, το χυμό, το ξύσμα του λεμονιού και τη βανίλια. 2. Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα, προσθέτοντας λίγες σταγόνες ξύδι και την προσθέτετε απαλά, στο μείγμα μυζήθρας. 3. Στρώνετε τη ζύμη για τάρτα σε ταρτιέρα, πιέζοντας με τα δάχτυλα ώστε να καλυφθεί ο πάτος και τα πλαϊνά τοιχώματα. Ψήνετε τη ζύμη άδεια στους 180ο φούρνου με αντιστάσεις, για 10′. 4. Ρίχνετε πάνω στη ζύμη τη γέμιση και συνεχίζετε το ψήσιμο για 20′. Όταν η τάρτα είναι έτοιμη, απλώνετε στην επιφάνεια της τη μαρμελάδα και πασπαλίζετε αν σας αρέσει με φιλέ αμυγδάλου.