Μητσοτάκης: Άμεσα η πρόσληψη 10.000 νέων εργαζομένων στην Υγεία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις για προσλήψεις ισχύουν στο ακέραιο

Κεντρικός στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη με όσο τον δυνατόν καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, είπε ότι γίνεται περισσότερο για επιβράβευση και δεν είναι τιμωρητικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το νομοσχέδιο για την άρση των περιορισμών στην ψήφο των αποδήμων θα περάσει με ενισχυμένη πλειοψηφία από τη Βουλή, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ από τις ευρωεκλογές. «Μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο των 200 βουλευτών», είπε χαρακτηριστικάμ εξαπολύοντας εμμέσως καρφιά κατά του ΠΑΣΟΚ που το ξανασκέφτεται όπως αποκάλυψε το iefimerida.gr. «Θα ήταν εξαιρετικά παράξενο κόμματα τα οποία στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, στην προηγούμενη Βουλή, αυτή τη στιγμή να αλλάξουν τη στάση τους» είπε ο κ. Μητσοτάκης για αν προσθέσει: «Δεν πιστεύω ότι, τελικά, αυτό θα συμβεί, και θα έχει μια ιδιαίτερη συμβολική αξία το πρώτο νομοσχέδιο που θα ψηφίσουμε να αφορά ουσιαστικά την πλήρη πολιτική ενσωμάτωση της ελληνικής ομογένειας στις εκλογικές μας διαδικασίες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις για προσλήψεις ισχύουν στο ακέραιο, με πρώτες τις 10.000 στον χώρο της Υγείας.
Οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ – VIDEO