Με θετικό πρόσημο η Λευκή Νύχτα στη Σπάρτη (video)

Γιάννης Καρβουνιάρης: «Μία πολύ όμορφη νύχτα, μία επιτυχημένη βραδιά, η οποία του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη»

Μία όμορφη βραδιά έζησε η Σπάρτη την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος διοργάνωσε με επιτυχία τη φετινή Λευκή Νύχτα. Παρά τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορα σημεία του κέντρου, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης έδωσαν δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση, απολαμβάνοντας μια βραδιά γεμάτη μουσική, χρώματα και μοναδικές προσφορές.

Τα καταστήματα της Σπάρτης άνοιξαν τις πόρτες τους μέχρι αργά τη νύχτα, προσφέροντας στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ειδικές τιμές. Ο κόσμος περιηγήθηκε, αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές και απολαμβάνοντας την βραδινή έξοδο.

Παράλληλα, έλαβαν χώρα δραστηριότητες για παιδιά όπως face painting και ξυλοπόδαροι, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις που κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης, Γιάννης Καρβουνιάρης, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, σημειώνοντας ότι ήταν μία όμορφη νύχτα, η οποία του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερη. Στο πλευρό του συλλόγου τάχθηκε και ο δήμαρχος, Μιχάλης Βακαλόπουλος, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη της δημοτικής αρχής σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Η φετινή Λευκή Νύχτα επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους πολίτες να διασκεδάσουν, να ψωνίσουν και να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Δείτε video από τη χθεσινή βραδιά ΕΔΩ.

Παρακολουθήστε τα live video του Flynews ΕΔΩ