Υλικά για 15-20 κομμάτια
2 φλ τσ μάραθο ψιλοκομμένο | 1/2 φλ τσ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο | 1/2 φλ τσ άνηθο ψιλοκομμένο | 1 φλ τσ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του | 1 φλ τσ φέτα τριμμένη | λίγο αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής
1. Βάζετε σε σουρωτήρι το κρεμμύδι με το αλάτι, το τρίβετε ελαφρά με το χέρι σας, αφήνετε για 20′ περίπου να στραγγίσει και το ξεπλένετε με μπόλικο νερό. Μετά στίβετε το κρεμμύδι με τις παλάμες σας, ώστε να φύγουν τα νερά και το ρίχνετε σε μπολ. Προσθέτετε τον μάραθο, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι, το αλεύρι και τέλος την φέτα.
2. Ανακατεύετε έτσι, ώστε να έχετε μια ζύμη σχετικά σφιχτή που να πλάθεται. Ετοιμάζετε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Τα γυρίζετε μέχρι να ροδίσουν και τα μεταφέρετε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί για να φύγουν τα πολλά λάδια.
Σερβίρονται και τρώγονται ζεστά ή κρύα!