Κορινθία: Συνελήφθη 55χρονος για μεταφορά λαθρομεταναστών

Συλλήψεις για ναρκωτικά και μαχαίρια σε Αργολίδα και Αρκαδία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (8.7.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια, με μήκη λάμας -7- και -10- εκατοστά, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (8.7.2023) το απόγευμα, στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κυνουρίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (8.7.2023) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών – προώθηση στο εσωτερικό της χώρας υπηκόων τρίτων χωρών, που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στο Ελληνικό Έδαφος.