Κλοπές σε περιοχές της Μεσσηνίας

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε μαζί με άγνωστο συνεργό του, την 27.6.2024, αφαίρεσαν από όχημα, τσάντα ημεδαπού, η οποία περιείχε χρήματα και -2- κάρτες τραπέζης με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές.

Χθες (28.6.2024), άγνωστοι μετέβησαν στην οικία ηλικιωμένου ημεδαπού και με το πρόσχημα ότι συγγενικό του πρόσωπο είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα, κατάφεραν να του αποσπάσουν χρήματα. Ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, προέκυψε ότι οι δράστες που απέσπασαν το χρηματικό ποσό είναι -2- ημεδαποί, 45χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα. Χθες (28.6.2024) το βράδυ εντοπίσθηκε ο 45χρονος, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης όπου και συνελήφθη.

Συνελήφθη, χθες (28.6.2024) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.