Κλοπές και ναρκωτικά σε Κόρινθο και Καλαμάτα

Πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (19.8.2024) το βράδυ, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 42χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε από ημεδαπό μία αποσκευή, η οποία περιείχε είδη ρουχισμού, τρόφιμα και τάμπλετ, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Συνελήφθη, χθες (19.8.2024) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή και ναρκωτικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (19.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -31,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (19.8.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (19.8.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα του, βρέθηκε να καλλιεργεί, -6- φυτά κάνναβης, ύψους έως -3- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.