Κινητοποίηση στην 6η ΥΠΕ από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ!

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, τα πρωτοβάθμια σωματεία του και οι συνταξιουχικές οργανώσεις Νομού Αχαΐας καλούν σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση στην 6η ΥΠΕ (Υπατης 1) στις 11:30 π.μ. την Πέμπτη 26/09/2024.

Ένα ακόμα εργαλείο λεηλασίας του λαϊκού εισοδήματος αποτελεί η αυξημένη συμμετοχή στις πληρωμές για το φάρμακο – εμπόρευμα. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι όσο η έρευνα και η παραγωγή των φαρμάκων αποτελούν ιδιοκτησία των επιχειρηματικών ομίλων, η φαρμακευτική περίθαλψη του λαού θα αποτελεί ένα πανάκριβο εμπόρευμα, απρόσιτο για πολλούς.

Στην επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται για τον λαό, δεν χωράει τίποτα λιγότερο από την απαίτηση για επάρκεια με ευθύνη της κυβέρνησης όλων των φαρμάκων. Δεν ανεχόμαστε άλλο το φάρμακο να αποτελεί ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα για τον λαό. Απαιτούμε να είναι δωρεάν αγαθό για όλους και όχι πηγή πλούτου για λίγους.

OΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26/09/2024 ΣΤΙΣ 11:30 ΣΤΗΝ 6η ΥΠΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ