Υπό έλεγχο η φωτιά στην Ποταμιά

Ευχαριστήριο αντιδημάρχου, Δημήτρη Γιαννόπουλου

Νεότερη ενημέρωση | 03.14 μ.μ.

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή της Ποταμιάς, μετά από μεγάλη κινητοποίηση της Π.Υ., η οποία συνεπικουρούμενη από το Τμήμα Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάρτης, κατοίκους της περιοχής, εθελοντικές ομάδες, αλλά και την Ελληνική Αστυνομία, προέβη στην άμεση κατάσβεση της.

Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος, κύριος Δημήτρης Γιαννόπουλος: Έβαλε ο θεός το χέρι του και περιορίστηκε η φωτιά στο χωριό μου με λίγες υλικές ζημιές. Θέλω να ευχαριστήσω την πυροσβεστική υπηρεσία την πολιτική προστασία την ελληνική αστυνομία τον Δήμο όλους τους εθελοντές των κοντινών χωριών αλλά και τους χωριανούς μου που σήμερα γλιτώσαμε από τα χειρότερα.

Πρώτη ενημέρωση | 12.41 μ.μ.

Νέα φωτιά προκλήθηκε πριν λίγη ώρα, στην περιοχή της Ποταμιάς, όπως αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Γιαννόπουλος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ζήτησε βοήθεια. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, εθελοντές, καθώς και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του δήμου. Το μέτωπο είναι ενεργό και για οτιδήποτε προκύψει, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.