Η «Παλαιστινιακή Κοινότητα Ελλάδας» δικαιολογεί την άνανδρη δολοφονία του Ίωνα από τρομοκράτες

Δείτε την ανάρτηση και τις αντιδράσεις στην Ελλάδα

Σάλο έχει προκαλέσει μια αδιανόητη ανάρτηση της παλαιστινιακής κοινότητας στην Ελλάδα, που δικαιολογεί τη δολοφονία του Έλληνα Ίωνα Καρούση από τρομοκράτες στο Τελ Αβίβ.

Στο κείμενο, η «Παλαιστινιακή Κοινότητα Ελλάδος», όπως αυτοαποκαλείται, δικαιώνει ουσιαστικά τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν μια γειτονιά με αθώους περαστικούς πολίτες, δίπλα σε στάση τραμ, καθώς λέει ότι ο Ίωνας Καρούσης ήταν στρατιώτης του Ισραήλ.

«Δυστυχώς, ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης, ήταν μέλος του ισραηλινού στρατού» ισχυρίζεται η Palestinian Community in Greece.

Ο Ίωνας δολοφονήθηκε ύπουλα στον δρόμο, δίπλα από το τραμ της περιοχής Γιάφα του Τελ Αβίβ, ενώ φορούσε πολιτικά ρούχα, καθώς οι τρομοκράτες πυροβολούσαν αδιακρίτως κόσμο, σκοτώνοντας άλλους πέντε πολίτες.

Η ανάρτηση γράφει τα εξής:

«Με μεγάλη λύπη απευθυνόμαστε στον τραγικό θάνατο του Ίωνα, ενός Έλληνα πολίτη που έχασε τη ζωή του στο Ισραήλ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι, δυστυχώς, ο Ίωνας δεν ήταν αθώος πολίτης που επισκεπτόταν το Ισραήλ. Ήταν μέλος του ισραηλινού στρατού. Αυτό το ανησυχητικό γεγονός εγείρει ένα σημαντικό ερώτημα: Γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να πάει στο Ισραήλ, σε έναν τόπο σύγκρουσης, και να πεθάνει εκεί, όταν η Ελλάδα είναι η πραγματική του πατρίδα!»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Οι αντιδράσεις στην ανάρτηση της παλαιστινιακής κοινότητας στην Ελλάδα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ