Θέμα FLY | Τζανετέα: “Πάνω από το πτώμα μας θα κλείσει το ΚΕΕΜ” | Κουϊκ: “Προτιμώ να μη βλέπω πτώματα στον Έβρο”

Τη Λακωνία επισκέφθηκε ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουικ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη τύπου. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περιφερειακά ΜΜΕ και αναφορικά με την ΕΡΤ δήλωσε ότι θα δημιουργήσει οικονομικά προσιτή πλατφόρμα για την συνεργασία με τα περιφερειακά κανάλια έτσι ώστε να απαλλαγούν από την αντεθνική, όπως τη χαρακτήρισε, σύμβαση Σαμαρά – Βενιζέλου με την Digea. Παράλληλα, ο κύριος Κουίκ δεν παρέλειψε να καταπιαστεί και με το θέμα της διαπραγμάτευσης, η οποία θα κλείσει σύντομα, όπως τόνισε. Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λακωνία ο υφυπουργός Επικρατείας καταπιάστηκε με το δρόμο Λεύκτρο Σπάρτη και το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, απέφυγε όμως να δώσει χρονοδιάγραμμα.

Τι απάντησε σε ερώτηση του Χάρη Βασιλάκου, για λογαριασμό του FLY 89.7 και της ενημερωτικής ιστοσελίδας flynews.gr, αναφορικά με το ενδεχόμενο λουκέτο στο ΚΕΝ Σπάρτης.

Ο Τέρενς Κουίκ ερωτήθηκε για το αν επηρεάζει το στρατόπεδο της Σπάρτης η μελέτη περί αναδιάρθρωσης της δομής των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς φημολογείται ότι από τα 13 κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων θα παραμείνουν μόλις 4! Ο υφυπουργός Επικρατείας δεν απάντησε με βεβαιότητα στην ερώτηση του FLY, δηλώνοντας άγνοια για το αν θα ανοίξει τέτοιο θέμα, δίνοντας παρ’όλα αυτά προτεραιότητα στην ενίσχυση των συνόρων!

Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης, κυρία Ντία Τζανετέα σχολίασε την απάντηση Κουίκ, υπογραμμίζοντας εμφατικά “Πάνω από το πτώμα μας θα κλείσει το στρατόπεδο της Σπάρτης” και τον υφυπουργό να απαντάει “προτιμώ να μη βλέπω πτώματα στον Έβρο”.