Αραχωβίτης : “Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά! Δουλειά κι ελπίδα για να βγούμε από την κρίση”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, κύριος Σταύρος Αραχωβίτης, ο οποίος εξήγησε, μεταξύ άλλων, τους λόγους που τον οδήγησαν να ψηφίσει το νέο μνημόνιο, σχολίασε τις εξελίξεις στο εσωτερικο του ΣΥΡΙΖΑ,

αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της συμφωνίας χαρακτηρίζοντάς την “όχι καλή” και απέφυγε να καταπιαστεί με το ενδεχόμενο εκλογών, τονίζοντας ότι είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, ο κύριος Αραχωβίτης ανέφερε στην πρωινή ζώνη του FLY ότι κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η επιστροφή στην κανονικότητα και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι στόχος είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, ώστε να υπάρξει δίκαιη κατανομή βαρών και να πληρώσουν οι έχοντες.

Ακολούθως, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αποκυήματα φαντασίας τα μέτρα που ακούγονται για τους αγρότες, μιας και δεν υπάρχει καταγεγραμμένο κάπου ένα κείμενο, το οποίο εξισώνει τους αγρότες με τους επιχειρηματίες, προσθέτοντας ότι οποιαδήποτε αλλαγή στον αγροτικό χώρο θα επέλθει από το καλοκαίρι του 2017.

Τέλος, ο κύριος Αραχωβίτης αποκάλυψε στον FLY ότι θα υπάρξει προοδευτική κλίμακα φορολόγησης για τους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι θα φορολογούνται βάσει των καθαρών κερδών.

{youtube}M0GCXomfvzk{/youtube}