Ο Γιάννης Δημαράς στον FLY: “Δεν θα ψηφίσω το Σταύρο Δήμα”

Για τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις, μίλησε, σήμερα, στον αέρα του FLY, ο βουλευτής κι επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, κύριος Γιάννης Δημαράς, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει το Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας, όχι γιατί δεν τον θεωρεί αξιοπρεπή πολιτικό, αλλά γιατί υπάρχει ανάγκη αλλαγής πολιτικής! Μάλιστα, πρόσθεσε ότι δεν γίνεται να προχωρήσει η κατάσταση, όταν η μειοψηφία λειτουργεί ως πλειοψηφία και περνάει όποιο νόμο θέλει, παρά τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης. Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσε ότι αυτή την αντινομία θα την πληρώσει, εκτός από το ελληνικό κοινοβούλιο, και ο ελληνικός λαός.

Ο κύριος Δημαράς, αναφορικά με την επίσπευση των διαδικασιών εκλογής ΠτΔ, ανέφερε ότι η κυβέρνηση πιέζεται από την τροικα, δίχως όμως ο ίδιος να γνωρίζει το περιεχόμενο των πιέσεων. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι απαιτείται πανεθνικός συναγερμός και όχι βουλιμία για την εξουσία!

Τέλος, ο επικεφαλής του Άρματος Πολιτών απάντησε στο Χάρη Βασιλάκο για το ενδεχόμενο συγκέντρωσης των απαιτούμενων 180 βουλευτών και τόνισε ότι εκτίμησή του είναι πως δεν θα βρεθούν. Μάλιστα, διερωτήθηκε γιατί χρησιμοποιείται ο κύριος Δήμας, ο οποίος καίγεται πολιτικά, αλλά και γιατί ο ίδιος αποδέχτηκε την πρόταση όταν γνωρίζει ότι δεν θα βρεθούν οι 180.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Δημαρά στον FLY 89.7

{youtube}aKa77lyAMkI{/youtube}