“Μη ικανοποιητικό το έργο της δημοτικής αρχής Σπάρτης”

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σπάρτης, κύριος Δημήτρης Αποστολάκος, ο οποίος δήλωσε εν δυνάμει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2014,

ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στη δημοτική αρχή τονίζοντας ότι δεν έχει ανταποκριθεί στα αναμενόμενα, μιας και το έργο της δεν είναι ικανοποιητικό.

Συγχρόνως, υπογράμμισε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί κάποιο αναπτυξιακό έργο, ενώ έχουν βαλτώσει σημαντικά έργα όπως το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης, το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στο χώρο του Ξενία και η κατασκευή νέα γέφυρας στον Ευρώτα.

Ακούστε εδώ το σχετικό απόσπασμα

{saudioplayer}dapostolakoskritiki.mp3{/saudioplayer}

Ο κύριος Αποστολάκος δεν παρέλεψε να αναφερθεί και στο έργο της νέα εισόδου της Σπάρτης, στο οποίο η δημοτική αρχή παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Μάλιστα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δήλωσε “ευτυχώς που το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έλαβε υπ’όψιν του την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ακούστε εδώ το σχετικό απόσπασμα

{saudioplayer}dapostolakosmpe.mp3{/saudioplayer}

Τέλος, ο κύριος Αποστολάκος αναφέρθηκε και στο θέμα των απορριμμάτων.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

{saudioplayer}dapostolakosaporrimmata.mp3{/saudioplayer}

Συντονιστείτε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 στην πρωινή ζώνη του FLY. Ο Δημήτρης Αποστολάκος στο studio του FLY σε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης!