Υλικά
4 φιλέτα γαλοπούλας 4 κ σ ελαιόλαδο 3 κ σ μουστάρδα χυμό από 1 πορτοκάλι 1 φλ τσ ζωμό κότας 3/4 φλ τσ γιαούρτι 2% 16 κρεμμυδάκια στιφάδου 3 κ σ λευκό κρασί φυλλαράκια μαϊντανού για διακόσμησηΤρόπος εκτέλεσης
1. Σοτάρετε σε 2 κ σ ελαιόλαδο τα φιλέτα γαλοπούλας. Τα σβήνετε με το χυμό του πορτοκαλιού. Αναμειγνύετε τη μουστάρδα με το ζωμό κότας και τα προσθέτετε στα φιλέτα. Χαμηλώνετε τη φωτιά και τα ψήνετε για 20′ περίπου, γυρίζοντας τα και από τις 2 πλευρές. 2. Τα βγάζετε από το τηγάνι και τα διατηρείτε ζεστά. Ρίχνετε στη σάλτσα τους το γιαούρτι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιογενής σάλτσα. Τη βράζετε για 5′. 3. Ετοιμάζετε τα κρεμμυδάκια : τα σοτάρετε σε 2 κ σ ελαιόλαδο και τα σβήνετε με το κρασί. Τα αφήνετε να ροδοκοκκινίσουν και να καραμελώσουν. Τα πασπαλίζετε με τον μαϊντανό.Σερβίρετε τα φιλέτα γαλοπούλας με τη σάλτσα μουστάρδας και τα κρεμμυδάκια.