Ενθρονίζεται σήμερα ο νέος Μητροπολίτης Μάνης, Χρυσόστομος Γ’ (Video + pcs)

Πραγματοποιείται σήμερα η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Μάνης, Χρυσοστόμου, τον οποίο υποδέχθηκε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Ντία Τζανετέα, στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφέρειας επί της Εθνικής Οδού. θα ακολουθήσει η άφιξή του στο Γύθειο, όπου θα παρευρεθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την προβλεπόμενη πομπή και την Τελετή της ενθρόνισής του.

Ο FLY ακολουθεί το νέο Μητροπολίτη και θα σας μεταφέρει την τελετή με εικόνα και ήχο μέσω του flynews και του FLY 89.7!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γύθειο

1. Απαγορεύουμε την στάση-στάθμευση παντός οχήματος από 10.00΄ έως 16.00΄ ώρα της 28-03-2018 πέριξ της Κεντρικής Πλατείας Γυθείου έως το Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου.

2. Απαγορεύουμε την στάση-στάθμευση παντός οχήματος από 10.00΄ έως 15.00΄ ώρα της 28-03-2018 επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου από την συμβολή της με την οδό Ηρακλέους μέχρι και την Πλατεία Ηρώων

3. Απαγορεύουμε την κυκλοφορία παντός οχήματος από 11.30΄ έως 15.00΄ ώρα της 28-03-2018 από την Πλατεία Ηρώων κατά μήκος της οδού Βασιλέως Παύλου και έως τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

4. Της απαγορεύσεως εξαιρούνται τα οχήματα της Αστυνομίας και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

5. Κατά την ανωτέρω προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, η διεξαγωγή αυτής θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριους δημοτικούς οδούς της πόλης του Γυθείου, κατά περίπτωση.

6. Έναρξη και ισχύς της παρούσας σύμφωνα με τις προαναφερόμενες στην παράγραφο 1 και 2 της παρούσας προθεσμίες, αφού προηγουμένως η παρούσα δημοσιευθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 109 του Ν. 2696/1999 « Περί Κ.Ο.Κ. », ενώ θα αναρτηθεί και στο πρόγραμμα «Διαύγεια».

7. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ παρακαλείται για την τοποθέτηση των πινακίδων.

8. Η εκτέλεση της παρούσας ανατίθεται στους Αστυνομικούς του Α.Τ. Γυθείου και οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.

9. Λοιπές Υπηρεσίες και Φορείς που κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλούνται για την ενημέρωσή τους.-

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ